Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. De toepassing van PVC houdende materialen is hierdoor onder een vergrootglas gekomen en worden aanzienlijk minder toegepast in openbare gebouwen. Bij brand komen er door gebruik van PVC houdende materialen namelijk giftige gassen en toxische rook vrij, welke de gezondheid ernstige schade kunnen toebrengen. 

Bij Eldra hechten wij er veel waarde aan om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Zo zijn wij gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementcertificaat ISO14001:2004 wat gericht is op de milieueffecten van het ontwerpen, produceren en leveren van kunststofgeïsoleerde kabels tbv signaaloverdracht, energietransport, telecommunicatie en datatransmissie.

Levering binnen 24 uur
Eldra levert vanuit een ruime voorraad binnen 24 uur op locatie. Hierbij werken wij samen met diverse groothandels verspreid over Nederland. Op onze partnerpagina zoekt u snel een groothandel in uw buurt. Wij leveren producten van Nederlandse kwaliteit en mede door certificeringen als ISO9001:2008 en KEMA-KEUR kunnen wij deze waarborgen. Door een langdurige samenwerking met onze partners kunnen wij bouwen op een vertrouwde relatie met een constante kwaliteit en optimale service als belangrijkste criteria.

Wiel Scheijvens & John Roumen

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?