Detectieluskabels zorgen voor het goed functioneren van verkeers- regelinstallaties, VRI's. Daarmee dragen ze bij aan de optimale doorstroming en het in goede banen leiden van het verkeer.

Bij de ontwikkeling van deze kabels, specifiek voor detectie en monitoring, hebben wij een pioniersrol gespeeld. De huidige ontwikkelingen worden nóg ingenieuzer en hoogwaardiger. Met name als het gaat om het gebruik van duurzame materialen en maatschappelijk verantwoorde productieprocessen, loopt Eldtraffic® voorop. 

Bekijk Detectie portfolio

UXL Detectielus verbindingskabel Eldra BV

Innovatieve detectielussen
Al tientallen jaren worden OV- en VRI-armaturen aangesloten met onze hoogwaardige temperatuur- en UV bestendige RTPR® leidingen. Nagenoeg alle detectielussen in Nederland zijn uitgevoerd met onze kabels. Alle producten uit het portfolio van Eldtraffic zijn uit voorraad leverbaar, milieuvriendelijk en halogeenvrij. 

UXL Detectielusverbindingskabel
Onze halogeenvrije verbindingskabel voor detectiesystemen vormt de verbinding tussen de detectielus en de regelkast. Door het vlechtwerk van gegalvaniseerde staaldraden, met een onderliggende aardlitze van vertind koper, is deze kabel mechanisch beschermd. De uitstekende flexibiliteit komt een snelle installatie ten goede. Tevens is de UXL® waterdicht en chemisch bestendig waardoor deze kabel geschikt is voor bijna elke bodemgesteldheid.

Bekijk specificatie
 

Robert Schaefer

Technisch Commercieel Medewerker Infra

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?