Goed licht is een uitermate belangrijk aspect bij het continu verbeteren van de verkeersveiligheid.

Eldtraffic levert een breed portfolio aan voedingskabels voor openbare verlichting (OV). Onze engineers zijn voortdurend bezig met het zoeken naar nog betere kabeloplossingen, ook als het gaat om duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door toepassing van deze kabels bent u als opdrachtgever dus zeker van de juiste keuze voor kabels in openbare verlichting.

Eldra's ELDTRAFFIC OV portfolio biedt kabels met een verscheidenheid aan onderstaande kenmerken:

  • zeer flexibel door geleiders volgens IEC 60228 klasse 5
  • mechanische bescherming door omvlechting of armering van staaldraden
  • vlechtwerk met geïntegreerde vertind koperen Protective Earth (XPE)
  • zeer flexibel bij lage temperaturen
  • slijtvast en schuurbestendig
  • hulpaders t.b.v. dynamische openbare verlichting
  • UV- en ozonbestendig
  • halogeenvrij
  • KEMA-KEUR

 

Portfolio Eldtraffic OV

Eldtraffic XPE grondkabel Openbare Verlichting

Duurzaam, innovatief en met souplesse
Een van de duurzame innovaties van Eldtraffic® is een kabel die speciaal gemaakt is voor toepassing bij de aanleg van openbare verlichting, XPE EO-YMeKaszh OV. Deze kabel is ontwikkeld met optimale flexibiliteit als uitgangspunt. Hiermee staat Eldra aan de top van de inframarkt.

De grijs/groene soepele kabel draagt bij aan een snellere verwerking in vergelijking met de bekende en veel toegepaste EO-YMeKaszh OV kabel. Door het sterk verbeterde vlechtwerk om de kabel, worden betere EMC-eigenschappen gerealiseerd. De toevoeging van extra hulpaders maakt de kabel uitermate geschikt voor toepassing in openbare dynamische verlichting.

Deze kabel is waterressistant, storingsvrij en gemakkelijk verwerkbaar. Door het gebruik van halogeenvrije en milieuvriendelijke materialen is de XPE kabel uiterst duurzaam.

XPE kabel tbv OV installaties in woonkernen
Ten behoeve van installaties voor openbare verlichting in woonkernen, ontwikkelen wij op dit moment een XPE kabel met een oranje/blauwe buitenmantel. Net als de XPE met grijs/groene mantel is ook deze kabel waterdicht en chemisch resistent. 

Robert Schaefer

Technisch Commercieel Medewerker Infra

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?