Eldtraffic is dé specialist in kabels voor observatie- en regelinstallaties in het verkeer. Voortdurend overleg met opdrachtgevers, overheden, systeemleveranciers én installateurs draagt bij aan een steeds verdere verfijning en uitbreiding van het productportfolio.

Het goed functioneren staat en valt met gebruik van technisch superieure kabeloplossingen. De producten van Eldtraffic zijn praktisch doordacht en daarom verreweg de beste keuze. Eldtraffic's kabels zijn geschikt voor recycling en hergebruik. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van halogeenvrije kunststoffen, zodat er bij afvalverbranding geen cloor vrijkomt. Dit heeft een gunstig effect op de kosten van afvalverwerking én ons milieu. Zure regen en dioxinevorming worden hiermee voorkomen. Ook worden bij grondkabels milieuvriendelijke materialen gebruikt, waarbij geen weekmakers in de bodem vrijkomen.

Eldra's ELDTRAFFIC verkeersmonitoring- en signalerings portfolio biedt kabels met een verscheidenheid aan onderstaande kenmerken:

  • langswaterdicht door vulmassa + hotmelt/zwelband
  • dwarswaterdicht door aluminium scherm + PE mantel
  • mechanische bescherming door armering van staaldraden
  • UV- en ozonbestendig
  • halogeenvrij

Bekijk portfolio

Eldtraffic signaal grondkabel NORM 92

NORM 92
Eldtraffic's GPEW NORM 92, als kwartetten samengeslagen, collectief afgeschermde met staaldraad gearmeerde telefoongrondkabel is geschikt voor gebruik in telefoon- en telecominstallaties. Doordat de kabelbundel is opgebouwd uit stergroepen wordt een goede overspraakdemping gerealiseerd. In een stergroep liggen de aders van aderpaar diametraal tegenover elkaar, waardoor een optimale signaaloverdracht is gewaarborgd. Tevens is deze kabel uitgevoerd met waterstops tbv langswaterdichtheid.

Om beïnvloeding door uitwendige elektrische storingen te beperken is deze kabel voorzien van een collectieve aluminiumfolie afscherming met hierop vastgekleefde PE mantel en onderliggende aarddraden. Door deze constructie is de kabel dwarswaterdicht.

Bekijk specificatie

Robert Schaefer

Technisch Commercieel Medewerker Infra

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?