Eldra is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van een breed en gevarieerd portfolio aan kabeloplossingen. We willen de meest efficiënte, kwalitatief beste en betrouwbaarste kabelproducent zijn op zowel nationaal als internationaal niveau.

Wij werken volgens de visie dat al onze kabeloplossingen moeten bijdragen aan het minimaliseren van stilstanden (downtime) bij onze klanten. Om deze visie verder uit te bouwen zoeken wij innovatieve, resultaatgerichte en klantgerichte medewerkers die ons als productieorganisatie helpen naar een "state of the art" marktpositie.

Werken bij Eldra betekent werken in een dynamische omgeving waarin ruimte wordt geboden voor eigen initiatief. Je werkt in een informele omgeving met korte lijnen waarbij collegialiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.

Openstaande vacatures

 

Neem contact op met onze HR-afdeling via werken@eldra.nl of maak gebruik van onderstaande buttons om in contact met hen te komen.

Open sollicitatie
Ben jij van mening dat wij echt kennis moeten maken en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Via onderstaande button kan je een e-mail sturen met jouw motivatiebrief en CV en ons al kort vertellen waarom wij jou als collega niet willen missen. Onze HR Adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Sollicitatie Stage Afstuderen Eldra BV

Stage & afstuderen
Wij raken altijd enthousiast van gemotiveerde studenten die bij Eldra de praktijk aan hun studie willen toevoegen. Zowel op MBO-, HBO- of WO-niveau bieden wij mogelijkheden om binnen o.a. onze afdeling R&D, sales, personeelszaken en financiën stage te lopen of af te studeren.

Interesse? Via onderstaande button kan je jouw motivatiebrief en CV uploaden en aangeven in welke richting je stage wil lopen of je afstudeerproject wil doen. Onze HR adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stage & afstuderen

Salesteam

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?