Ontwikkeling en productie van klantspecifieke producten is Eldra's specialisme. Van de teken- tafel tot en met de levering, al dan niet in projectlengtes, zetten wij onze kennis en kunde in voor die specifieke kabeloplossing waar uw toepassing om vraagt.

Zijn er specifieke eisen aan bekabeling zoals een extreme eis aan brandveiligheid, moet hij bestand zijn tegen knaagdieren of is het noodzakelijk dat de kabel specifieke hygiëne eisen heeft? Onze engineers ontwikkelen en testen totdat die perfecte connectie van toepassing en kabel gevonden is. 

Contact     Offerte

ELUC Domotica kabel Eldra BV

Een heldere aansluiting in KNX installaties

De ELUC® voedings- en domoticakabel levert een besparing op van 50% en is sneller en foutloos te installeren dankzij de met kleur gecodeerde stuuraders (10x1,5) in combinatie met een voedingskabel (3x2,5). Deze halogeenvrije domoticakabel is afgeleid van de geldende NEN en HD norm voor halogeenvrije installatiekabels en voldoet aan alle elektrische eisen. De kabel is hierdoor brandvertragend en "low smoke" waardoor brandhaarden zich niet meer via de kabel door het gebouw kunnen verplaatsen.

Deze kabel wordt door Eldra getest voor de CPR. De testresultaten verwachten wij binnenkort met u te kunnen delen. Wilt u een monsterstuk van deze kabel ontvangen of heeft u vragen over de ELUC of andere kabelontwikkelingen in de utiliteit? Neem contact op met het Eldra® salesteam!

Eldra ELUC Cable

Jobarco Instalcare

Instalcare concept Jobarco
Het instalcare totaalconcept is een concept dat ontwikkeld is door Jobarco, net zoals Eldra een dochter van TKH Group. Instalcare bestaat naast de kabel, welke door Eldra is geproduceerd, uit een speciaal ontwikkelde aansluitkast met rijgklemmen, connectoren, DIN-rail en doorvoerwartels.

Het concept is verkrijgbaar in twee versies: standaard en stekerbaar. Instalcare is een uniek en gepatenteerd concept dat uitsluitend via Jobarco verkrijgbaar is. Het succesvolle Instalcare concept is reeds in diverse Nederlandse ziekenhuizen toegepast.

Meer informatie over dit totaalconcept is beschikbaar op bij Jobarco.

Wiel Scheijvens & John Roumen

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?