De sterk toenemende mobiliteit maakt het noodzakelijk om verkeersstromen beter te beheersen en te monitoren, en de bestaande infrastructuur optimaal te gebruiken. De veiligheid van weggebruikers, maar ook de efficiënte doorstroming, zijn belangrijke peilers waar opdrachtgevers rekening mee moeten houden. Verkeersregelinstallaties, detectiesystemen, openbare verlichtingsinstallaties en verkeersmanagementsystemen spelen hierbij een belangrijke rol.

Eldtraffic® ​speelt met haar kennis en ervaring op het gebied van kabels voor infratoepassingen gericht in op alle vragen uit de inframarkt. Halogeenvrije materialen zijn geen uitzondering en in onze grondkabels worden zuivere materialen gebruikt, waardoor geen weekmakers in de bodem vrijkomen. Eldtraffic® producten zijn hierdoor maatschappelijk verantwoord.

Een totaaloplossing met 'n eigen filosofie

Door grondige kennis van de Nederlandse inframarkt en een productportfolio dat zich onderscheidt op technisch, milieutechnisch en praktisch toepasbaarheidsniveau, creëert Eldtraffic® altijd de beste kabeloplossing voor elke toepassing. Onze engineers bekijken dagelijks de mogelijk- heden om de kabels nóg beter te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk. Ontwikkelingen om de stripbaarheid door toevoeging van folie's of vliesbanden te verbeteren of het gebruik van aluminium ipv koper zijn slechts enkele voorbeelden.

Eldra Eldtraffic kabels infra

Onderscheidend op (milieu)technisch niveau

De technische kwaliteit van onze producten vindt haar basis in het gebruik van hoogwaardige kunststoffen. Het onderscheidend vermogen van onze kabels is terug te vinden in de ontwerpen die perfect zijn afgestemd op specifieke toepassingen zoals die van onze grondkabels bijvoorbeeld. Deze grondkabels zorgen altijd voor de zekere, ondergrondse, verbinding door hun hoge mate van waterbestendigheid en mechanische sterkte. 

Bekijk hier Eldtraffic's portfolio

Robert Schaefer

Technisch Commercieel Medewerker Infra

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?