Duurzaamheid is één van onze strategische aandachtsgebieden. Met een focus op het samenspel tussen de 3 P's People - Planet - Profit richten wij onze productieprocessen en werkwijzen in.

Wij werken met recyclebare materialen, maken keuzes voor kunststoffen die verwerkbaar zijn met minder energie, recyclen het gebruikte koelwater en produceren steeds meer halogeenvrije kabels welke minder schadelijk zijn voor het milieu in geval van brand.

Certificering ISO14001 staat aan de basis van onze duurzaamheidsstrategie. Door bewustwording van en verbeteringen in het energieverbruik hebben wij de afgelopen 5 jaar een reductie van 25% op ons gasverbruik en 21% op ons electriciteitsverbruik gerealiseerd. 

Reductie CO2 uitstoot
Van grijze stroom naar groene stroom, meer hybride en volledig electrische auto's en lpg ipv benzine als brandstof voor onze heftrucks. Enkele voorbeelden waarmee wij onze jaarlijkse CO2 uitstoot de afgelopen 5 jaar hebben verminderd met 49%.

Afvalreductie
De doelstelling die vanuit TKH is gesteld is het verminderen van het afval tov vorig jaar met 5%. 50% van al het afval moet gerecycled worden tot nieuwe grondstoffen.

Salesteam

Stel uw vraag via de button of bel mij op +31 (0)475 - 56 67 67

Stel een vraag

Kunnen wij u helpen?